De conformitat amb l’article 13 del RD 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic si realitzada la sol·licitud de informació o queixa no s’està d’acord amb la decisió adoptada la persona interessada podrà presentar una reclamació.
On s'ha d'adreçar la reclamació? A la Unitat Responsable d'Accessibilitat (URA).
Per quins motius es pot sol·licitar?
Qui ho pot sol·licitar? Qualsevol persona física o jurídica, que, prèviament, hagi realitzat una sol·licitud d’informació accessible o queixa.
Quan es pot sol·licitar? En el termini d’un mes des de la notificació de la sol·licitud d’informació o queixa.
Quin cost té? És gratuït.
Termini resolució Dos mesos.
Silenci administratiu Negatiu, transcorregut el termini de resposta.
Vies de reclamació Contra la resolució de la reclamació es podran interposar els recursos administratius procedents, de conformitat amb el que disposa l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015.
Fent clic al botó "Tramitar" que trobareu al final d'aquesta fitxa. Si el tràmit requereix identificació, s'haurà d'utilitzar algun sistema de certificació digital vàlid.
La tramitació telemàtica és obligatòria per relacionar-se amb l'Administració per a les persones jurídiques, entitats i demés subjectes previstos a l'article 14 de la Llei 39/2015.
Consulteu adreces i horaris al següent enllaç: www.tarragona.cat/lajuntament/tramits-i-serveis/atencio-ciutadana/omac.
Normativa general
Normativa específica